Pravila in pogoji uporabe storitve SMS Opomnik – XARELTO.

Organizator

Ta pravila določajo način delovanja storitve »SMS Opomnik XARELTO«.

Organizator storitve je Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana. Izvajalec storitve je 2mobile d.o.o., Glinškova ploščad 18, 1000 Ljubljana.

Opis storitve

Namen storitve je dnevno obveščanje uporabnikov (opomnik) o jemanju zdravila Xarelto preko SMS sporočil. Uporabnik se lahko naroči na prejemanje SMS opomnikov tako, da pošlje SMS sporočilo s ključno besedo XARELTO na številko 4333. Uporabnik, ki se je prijavil na SMS opomnik prejme v  potrditev brezplačno SMS sporočilo z naslednjo vsebino:

»Dobrodošli v SMS opomniku XARELTO. Dnevno boste prejemali brezplačni SMS, da ne pozabite vzeti zdravila XARELTO. Izjava o zasebnosti je na voljo na http://www.bayer.si/sl/izjava-o-zasebnosti.php. Splošne pogoje uporabe SMS opomnika najdete na http://www.bayer.si/sl/sms.php. Odjava: SMS z vsebino XARELTO STOP na 4333.“

Pogoji uporabe storitve so objavljeni na spletni strani www.bayer.si.

Vsak uporabnik bo prejemal eno brezplačno SMS sporočilo na dan z vsebino, da ne pozabi vzeti zdravila Xarelto.

SMS opomnik ni namenjen kakršnemukoli drugemu obveščanju uporabnikov glede zdravila in se morajo o vseh vprašanjih, ki se nanašajo na zdravilo, obrniti na zdravnika.

Odjava

Uporabnikom je stalno omogočena možnost odjave od SMS opomnika. Za odjavo uporabnik pošlje SMS sporočilo z vsebino: »XARELTO STOP« na  4333 in prejme brezplačno povratno sporočilo:

»Odjavili ste se iz SMS opomnika XARELTO. Vse ostale informacije dobite na www.bayer.si. Želimo vam lep dan še naprej.«

Odjava je izvedena v istem trenutku, ko je uporabnik podal zahtevo za odjavo.


Cenik SMS sporočil

Prejeti opomniki oziroma SMS sporočila so brezplačna in se uporabniku ne zaračunajo. Poslani SMS uporabnika (prijava in odjava storitve) se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku uporabnikovega mobilnega operaterja (A1, Telekom Slovenije, bob, Telemach,T-2).

Zavrnitev odgovornosti

Uporabnik je seznanjen in sprejema, da:

  • sistem pošiljanja SMS sporočil in prenos drugih vsebin ni popolnoma in absolutno varen in zanesljiv,
  • organizator in izvajalec storitev ne moreta zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvami,
  • izvajalec storitev ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom,
  • izvajalec storitev ne odgovarja za vsebine, ki si jih med seboj izmenjujejo uporabniki,
  • izvajalec storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve ter ne odgovarja za primere višje sile.


Splošni pogoji sodelovanja

Pogoj za uporabo storitve je, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji. S prijavo na SMS opomnik XARELTO se šteje, da se uporabnik strinja s temi pogoji uporabe storitve. Storitev lahko uporabljajo uporabniki naslednjih mobilnih omrežij: Telekom Slovenije, A1, bob, Telemach, T-2, Izimobil, Me2, SoftNet mobil, Ventocom, Spar Mobil, Hip Mobil, HoT.

Splošne pogoje je organizator storitve sprejel dne 20.9.2017.

Bayer d.o.o.
Bravničarjeva 13
1000 Ljubljana