Pharmaceuticals


Divizija Pharmaceuticals se osredotoča na izdelke na recept, zlasti na področju kardiologije in ženskega zdravja, ter posebne terapevtike na področjih onkologije, hematologije in oftalmologije. Divizija zajema tudi poslovno enoto Radiologija, ki trži diagnostično opremo za slikanje s kontrastnimi agenti, skupaj s potrebnimi kontrastnimi sredstvi.

Z našimi inovativnimi izdelki želimo doseči bistveno terapevtsko korist za bolnike, obenem pa zadovoljiti naraščajoče potrebe zdravnikov in zdravstvenih zavarovalnic.

Pričakovati je, da bodo v prihodnjih letih naši nedavno uvedeni izdelki, zlasti Xarelto®, Eylea®, Stivarga®, Xofigo® in Adempas® prispevali k rasti prodaje. Da zavarujemo našo rast tudi na dolgi rok, bomo nadalje širili naše raziskovalne dejavnosti v zgodnjih fazah razvoja ter nadaljevali s kliničnim razvojem aktivnih učinkovin, ki jih bomo odkrili znotraj naših laboratorijev. Dodatno bomo s pomočjo licenčnih sporazumov in prevzemov nadaljevali sistematično dopolnjevanje našega razvojnega portfelja.

Vse informacije o Pharmaceuticals v Bayerju najdete na www.pharma.bayer.com